Skip to content
afir-logo

Agricultura de precizie

Alege produsele Lumbara potrivite pentru ferma ta si obtine puncte suplimentare proiectului tau PNDR (submasurile 4.1,  6.1)

Agricultura Precizie
Lumbara Base

Lumbara Base

Primul pas spre o transformare digitala cu tehnologie de ultima ora. Potrivit pentru terenuri agricole, horticultura dar si pentru terenuri viticole.

Monitorizrea apei, managementul apei, predictia bolilor si automatizarea irigatiilor.

Lumbara Soil

Expertul tau in sol, te informeaza depre nutrientii din sol, managementul apei si PH-ului, predictia bolilor si automatizarea irigatiilor.

LumbaraSoil

 SUBMASURA 4.1 SI SUBMASURA 6.1 

Ceea ce isi propune AFIR este sa ii incurajeze pe ferimeri sa isi imbunatateasca performantele exploatatiilor agricole si astfel sa obtina produse mai calitative.

In ghidul pentru obtinerea de finantare nerambursabila pentru “investitii in exploatatii agricole” din cadrul Programului national de dezvoltare rurala, finantat de Fondul European Agricol Pentru Dezvoltare Rurala fermierii sunt incurajati sa isi tehnologizeze fermele prin agricultura de precizie.

Pentru a putea face acest lucru, Lumbara vine cu propunera acestor produse inovative in domeniul agriculturii, dar si cu o gama mai diversificata. 

Mai multe informatii despre produsele si preturile Lumbara