Skip to content
afir-logo

Produse agricultură de precizie

Alege produsele acreditate AFIR, marca Lumbara potrivite pentru ferma ta, în proiectul tău  AFIR (submăsurile 4.x,  6.x) 

Fă economie în proiect cu prețuri accesibile!

● Lumbara – produse în Europa 

● Tehnologie germană de ultima generație 

● Suport tehnic românesc  

● Limba română

Lumbara Base

Stație agrometeorologica digitală

Primul pas spre o implementare digitala de precizie cu tehnologie de ultima ora . Potrivită pentru terenuri agricole, horticultură, legumicultură și viticultură.

Lumbara Base – Monitorizarea ambientala ca statie agrometeorologica, are foarte multe functionalitati inteligente  in  predictia bolilor si se interconectează cu automatizarea irigatiilor. Aplicatie pe Telefon/Tableta/PC.

Preturi incepand cu 799 euro 

Stație agrometeorologică sol

Lumbara Soil – Expertul tau in monitorizarea  solului. Te informeaza depre nutrientii din sol, temperatura si umidiratea , PH-ului solului, Te ajuta sa economisesti apa si energie pentru a iriga cand trebuie si cat trebuie. 

Predictia bolilor dar și managementul irigatiilor. Aplicatie pe Telefon/Tableta/PC.

Preturi incepand cu 699 euro

LumbaraSoil
lone-sprinkler-1495154-1279x1705

Stație digitală pt. irigație

Controlul automat al irigatiilor in functie de umiditatea solului si temperatura exterioara. Dozaj automat. Merge pe un mic panou solar direct in camp. 

Folosind Telefon/Tableta/PC puteti, de la distanță puteți să vedeti ce se intampla în cultura dvs. , sa executati pornire sau oprire pompa si electrovane… sau SIMPLU setați pe automat în funcție de senzori din sol si cultura care o irigați.  

Preturi incepand cu 899 euro 

 SUBMĂSURA 4.x  și SUBMĂSURA 6.x 

Dacă ai aplicat (sau aplici) pentru a primi fonduri nerabursabile prin AFIR, pentru a obține punctaj  maxim ai nevoie în a achiziționa produse și/sau servicii de agricultura de precizie sau digitale. 

Pentru a putea face acest lucru, Lumbara vine cu o gamă de produse inovative in domeniul agriculturii, la un preț acesibil pentru tine. 

Mai multe informatii despre produsele si preturile Lumbara